top of page

Voordracht in Covid-tijd: Webinar samen met All-Out Triathlon coaching

In tijden van corona weten we allemaal dat voordrachten beter niet in groep kunnen doorgaan. Hierdoor werden er al heel wat geannuleerd, net als bijscholingen.


Via via kwam ik de laatste tijd in contact met coach Jens van All-Out triathlon coaching team. Jens vroeg me om een webinar te doen over enerzijds podologie, en anderzijds loopschoenen. Laat dat nu net 2 vlakken zijn waar ik me enorm veel mee bezig hou


Een half uurtje, en dan nog wat tijd voor vragen


Dat was de doelstelling. Gezien de leuke interactie van het luisterende/kijkende publiek werd dit zelfs heel wat meer, en werd een uurtje vlot gevuld. Zowel heel wat vragen rond podologie, alsook rond loopschoenen werden gesteld. Top publiek, heel gemotiveerd en ook erg geïnteresseerd. Erg leuk om te werken met gemotiveerde en geëngageerde kijkers/leden. Iets wat de coaches van All-Out zeker zullen bevestigen.

All-Out Triathlon coaching team

Interesse in een triathlon, of eerder marathon?


Dit team biedt niet alleen coaching op vlak van trainingsschema's aan voor die disciplines, maar ook op vlak van voeding, kracht- en core-training. Er kunnen lactaattestings gedaan worden voor extra prestatiegericht te werken.


Van eerste keer tot reeds meermaals deelnemer. Je kan er terecht. Dit geldt ook voor marathons. Hierin helpen ze je ook voor de begeleiding hierrond.


Heeft de microbe jou gebeten, bezoek dan :Ook een webinar voor jouw sportclub/team?


Indien ook jij graag een concept wil bespreken van een webinar voor jouw club of team, aarzel dan niet en neem contact op om dit te bespreken. Er zijn heel wat mogelijkheden.Schoenadvies, pijnklachten of preventieve check?


Wens jijzelf ook een check-up om te kijken of die schoenen goed zitten, de beweging van het lichaam goed zit, of om klachten op te lossen, klik dan zeker hieronder naar de digitale agenda om een afspraak te maken.Комментарии


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page