top of page

Onder onze kerstboom: Nieuwe, innovatieve zolen!

Vooreerst wens ik iedereen een zalige kerst en fijne eindejaarsfeesten! Dit jaar ligt er onder de kerstboom van de praktijk een nieuwe, en zeer innovatieve soort zolen! Speciaal voor de sporters onder ons werd een nieuwe soort zooltherapie ontwikkeld, volledig afgestemd op de noden van sporters! Om deze te kunnen maken wordt gebruik gemaakt van een nieuwe technologie die heel snel gaat, 3-D Printing! Met 3-D printing hebben we ontzettend veel nieuwe mogelijkheden die we kunnen toepassen in het maken van zolen! We kunnen printen met flexibele materialen, maken ze zo dun of dik als nodig. Daarnaast kunnen we bepaalde gebieden van de zolen harder of zachter maken indien nodig, en dit terwijl de volledige zool nog steeds uit 1 en hetzelfde materiaal bestaat! De manier waarop we deze zolen printen zorgt voor een nieuw, uniek uitzicht! De open celstructuur waarin geprint wordt, zorgt voor een unieke en vederlichte zool. Daarnaast leuk om te weten, ze zijn er in veel hippe kleurtjes!

Kleurtjes en meer informatie volgt!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page