top of page

Spring is coming, SPRINGS are coming to!

Goed weer en zolen dragen: Geen goede combinatie, of toch?

Tot nog toe kregen we het als podoloog vaak te horen:

Die zolen werken goed, maar in de zomer draag ik ze niet. Zolen en leuke zomerschoenen zijn niet altijd de beste vrienden. Als podoloog kunnen we dan niet bij de pakken blijven zitten. We gaan zoals wel vaker op zoek naar een oplossing. Speciaal op maat en vraag van de patiënt werden de SPRINGS ontwikkeld. Dit zijn slippers en sandalen, die volledig op jouw voet gemaakt zijn. Dat wil zeggen dat je ook in de zomer, wanneer het warm is kunt genieten van de functie van je zolen.

Dit is een aanvullende therapie op de bestaande zolen die we maken. Mensen die reeds zolen hebben, maar deze in de zomer niet dragen wegens het warmere weer, kunnen hierbij dus geholpen worden. SPRINGS slippers of sandalen zijn therapeutische schoenen, geen mode-accesoire. We zien deze slippers dus als aanvullende therapie op de zolen die al aanwezig zijn. Nieuwsgierig naar de modellen die beschikbaar zijn? Neem alvast een kijkje op de website:

http://www.springs-shoes.com/

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page