top of page

Voet & Zool | Podologie Wijnen opent binnenkort in Hoeselt


Er staat heel binnenkort wat te gebeuren in Hoeselt. Voet & Zool |Podologie Wijnen zal snel de deuren openen. Dit betekent dat je terecht zal kunnen in Hoeselt wanneer je klachten hebt aan de tenen, voet, enkel , knie, heup en zelfs de lage rug. Op basis van een uitgebreid podologisch onderzoek kan een eventuele behandeling voorgesteld worden. Daarnaast kan je ook terecht bij de podoloog voor een preventief onderzoek. Wanneer je bijvoorbeeld plant om een sportieve uitdaging aan te gaan, kan het aangewezen zijn om een preventief onderzoek te doen om blessures te voorkomen. Als je meer wil weten waarmee je terecht kan bij Voet & Zool | Podologie Wijnen, kan je hier klikken Waar? Stationsstraat 11 bus 1, 3730 Hoeselt Wanneer? Er wordt gemikt op half augustus of eind augustus. Vanaf het moment dat je afspraken kan maken, zal er hier een nieuw bericht verschijnen (Meer info volgt).

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page