Zoeken
  • Ruben

Spring is coming, SPRINGS are coming to!

Goed weer en zolen dragen: Geen goede combinatie, of toch?

Tot nog toe kregen we het als podoloog vaak te horen:

Die zolen werken goed, maar in de zomer draag ik ze niet. Zolen en leuke zomerschoenen zijn niet altijd de beste vrienden. Als podoloog kunnen we dan niet bij de pakken blijven zitten. We gaan zoals wel vaker op zoek naar een oplossing. Speciaal op maat en vraag van de patiënt werden de SPRINGS ontwikkeld. Dit zijn slippers en sandalen, die volledig op jouw voet gemaakt zijn. Dat wil zeggen dat je ook in de zomer, wanneer het warm is kunt genieten van de functie van je zolen.

Dit is een aanvullende therapie op de bestaande zolen die we maken. Mensen die reeds zolen hebben, maar deze in de zomer niet dragen wegens het warmere weer, kunnen hierbij dus geholpen worden. SPRINGS slippers of sandalen zijn therapeutische schoenen, geen mode-accesoire. We zien deze slippers dus als aanvullende therapie op de zolen die al aanwezig zijn. Nieuwsgierig naar de modellen die beschikbaar zijn? Neem alvast een kijkje op de website:

http://www.springs-shoes.com/

122 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Verlof

Beste patiënten, Momenteel zijn we in verlof tot en met woensdag 30/09 Afspraken kan je zoals steeds maken via de website via volgende link: https://www.voetenzool.be/maak-een-afspraak Gemiste oproepe

Voet & Zool

Podologie Wijnen

  • w-facebook

Maandag                                                 09:00 - 21:00

Dinsdag                                                           Gesloten

Woensdag                                                       Gesloten

Donderdag                                             09:00 - 13u30

Vrijdag                                                     09:00 - 18:00

Zaterdag                                                 09:00 - 15:00

Tel.: 0478 24 77 42

Stationsstraat 11
3730 Hoeselt

© 2016 Voet & Zool