Zoeken
  • Ruben

Onder onze kerstboom: Nieuwe, innovatieve zolen!

Vooreerst wens ik iedereen een zalige kerst en fijne eindejaarsfeesten! Dit jaar ligt er onder de kerstboom van de praktijk een nieuwe, en zeer innovatieve soort zolen! Speciaal voor de sporters onder ons werd een nieuwe soort zooltherapie ontwikkeld, volledig afgestemd op de noden van sporters! Om deze te kunnen maken wordt gebruik gemaakt van een nieuwe technologie die heel snel gaat, 3-D Printing! Met 3-D printing hebben we ontzettend veel nieuwe mogelijkheden die we kunnen toepassen in het maken van zolen! We kunnen printen met flexibele materialen, maken ze zo dun of dik als nodig. Daarnaast kunnen we bepaalde gebieden van de zolen harder of zachter maken indien nodig, en dit terwijl de volledige zool nog steeds uit 1 en hetzelfde materiaal bestaat! De manier waarop we deze zolen printen zorgt voor een nieuw, uniek uitzicht! De open celstructuur waarin geprint wordt, zorgt voor een unieke en vederlichte zool. Daarnaast leuk om te weten, ze zijn er in veel hippe kleurtjes!

Kleurtjes en meer informatie volgt!

231 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Verlof

Beste patiënten, Momenteel zijn we in verlof tot en met woensdag 30/09 Afspraken kan je zoals steeds maken via de website via volgende link: https://www.voetenzool.be/maak-een-afspraak Gemiste oproepe

Voet & Zool

Podologie Wijnen

  • w-facebook

Maandag                                                 09:00 - 21:00

Dinsdag                                                           Gesloten

Woensdag                                                       Gesloten

Donderdag                                             09:00 - 13u30

Vrijdag                                                     09:00 - 18:00

Zaterdag                                                 09:00 - 15:00

Tel.: 0478 24 77 42

Stationsstraat 11
3730 Hoeselt

© 2016 Voet & Zool